Craciun fericit! (si o noua Anna)

Sper ca sunteti linistiti si feiricit azi! 🙂 Noi da 😀

Am terminat rochia asta de mai bine de o saptamana, dar nu am apucat sa ii fac poze ca lumea. Aici e furtuna de cateva zile, deci in niciun caz nu aveam cum sa ies afara sa fac poze in rochie cu maneci scurte. Asa ca va tratez din nou cu poze in casa.

Image

 

Este tot Anna, de la By Hand London, cea dupa care am fugit prin toata Londra. Materialul este um bumbac satinat putin elastic, usor de cusut si calcat.

Image

Am facut aceleasi modificari ca si la rochia rosie, dar cum nu am vorbit despre ele atunci, am sa va zic acum. Am scurtat topul cu 2 cm pe care i-am scos de deasupra bustului. Astfel am micsorat “rascroiala” manecii, care mi se parea oricum prea mare, si am facut ca linia taliei sa imi vine in alie, nu pe solduri 😀 . Asta e o modificare standard pentru pitica de mine, cam la fiecare tipar scot 1-2 cm de deasupra busutului. am invatat asta de la Carmen – multumesc! Am invatat multe de la ea, si de pe blogul ei, si din grupul de yahoo pe care il modereaza. Spatele era mai lat decat fata, asa ca am masurat si am scos 2 cm de pe linia de centru spate. Am adancit si rascroiala gatului cu 1 cm de jur imprejur, pentru ca la proba mi se parea ca e prea sus.

Image

De data asta i-am facut si buzunare, pentru ca toata lumea stie, nu-i asa, fara buzunare viata e pustiu. Am lungit si manecile cu 3 cm.

Image

Bradul l-am facut in ajun, impreuna cu Sebi, care in loc sa ne ajute sa punem globurile in pom, incerca sa gaseasca modalitati sa ia globurile din pom fara sa rastoarne bradul. Nu i-a iesit de fiecare data 🙂 . Fiecare din rugamintile noastre sa lase bradul in pace a fost tratata cu fundul:

Image

Nu am avut fermoar invizibil, asa ca a fost ocazia perfecta sa pun fermoarul de mana. Exista oare alt termen in romana pentru hand picked zipper? E o metoda care imi place foarte mult, iese mereu bine si nu risti sa ai cocoasa.

Suportul de brad e imbracat in restul de captuseala de la prima Anna 🙂

Image

Pantofii sunt Irregular Choice, obsesie capatata de la Roisin. De fapt si Anna am vrut s-o cos tot din cauza ei, dupa ce am vazut toate variatiile ei si cat de bine ii vin.

Sarbatori linistite!

Advertisements

One thought on “Craciun fericit! (si o noua Anna)

  1. Pingback: New year, new language, no sewlution | Made in my living room

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s