Croitorie pentru copii de Ana Popescu

Am luat-o de pe Okazii.ro, nestiind ce o sa gasesc in ea. Dar a costat 6 lei, vanzatorul era din Brasov, transport 0 lei, nu am aveam ce pierde 🙂

Habar nu aveam ce comoara este aceasta carte, in special pentru incepatoare. Ca si celelalte carti de croitorie pe care le am, are o parte de introducere in care se discuta despre materiale, tiprui de cusaturi si cum se iau masurile, apoi se trece la partea de constructie a tiparului pentru diferite piese de imbracaminte pentru copii de la 0 la 8-10 ani. Ce are in plus aceasta carte sunt instructiunile detaliate de croire a materialului si confectionare a fiecarui articol. Aceste detalii includ proba “pentru copiii in varsta de peste 3 ani” si eventuale modificari si corectari ce se pot aduce tiparului in urma probei.

Exemple de ajustari pentru rochita: Sunt foarte multe informatii in aceasta carte. Exista explicatii pentru camasi (inclusiv camasuta-pantalon, adica un fel de body de bebelusi), caciuli si bonete, pantaloni, pijamale, camasi de noapte, rochite (cu multe variatiuni), bluzite si fustite, sortulete, jachete si paltonase. Unde e cazul, sunt prezentate atat tipare de fete, cat si de baieti.

Cartea a fost 6 lei pentru ca nu e in cea mai buna stare, se vede in prima poza. Copertile aproape zboara, cred ca ar trebui sa o recopertez. Mai sunt cateva exemplare pe okazii, putin mai scumpe – 20-30 de lei, dar care arata mai bine decat a mea. Cel putin in poza :). 

Advertisements

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s